Bytte av hjemmesentral

Denne informasjonen gjelder deg som har fått SMS fra Eidsiva Bredbånd om bytte av hjemmesentral. Vi, Eidsiva Bredbånd, ble Altibox-partner høsten 2018 og vi skal samarbeide om levering av fibertjenester. Som et resultat av dette flytter vi alle våre fiberkunder over til nytt kundesystem.

Hjemmesentral (ruteren) hos deg støttes dessverre ikke i det nye kundesystemet og må fases ut. Vi oppfordrer til å få utført bytte av hjemmesentral så snart som mulig slik at bredbåndssignalene ikke opphører. Du blir kontaktet for avtale og en montør kommer hjem til deg for å installere nytt utstyr. Dette medfører ingen kostnad for deg.

Hvis hjemmesentral ikke blir byttet ut vil tilgang til internett via fiberen slutte å fungere når vi stenger gammelt kundesystem. Har signalene opphørt må du ta kontakt med oss på tlf. 61200612 for hjelp til å få byttet hjemmesentral. Har signalene blitt stengt hos deg blir det ventetid på bytte av hjemmesentral. Vi må sende oppdrag til montør, montør må kontakte deg og dere blir enige om dato for installasjon av nytt utstyr.

Vi gjør oppmerksom på at faktura vil gå fra oss som tidligere selv om signalene opphører. Les våre vilkår Vilkår - Eidsiva Bredbånd
Eidsiva Bredbånd

Kommenter eller skriv et nytt innlegg

Ditt navn og innlegg er synlig for alle. Din e-post vises aldri offentlig.