Fiber

Under den kraftige stormen sist høst, falt et tre over fiberlinja mellom to stolper. Dette resulterte i at fiberkabelen (og strømkabelen) løsnet fra husveggen. Fiberkabelen ble dratt noe ut av veggboksen - (se bilde). Den virker fortsatt, men den ser noe stram ut i strekket etter at Etna nett i går (11/2) festet kablene i ny krok på veggen.Dette burde sikkert vært ordnet.

Vidar Fredheim

Kommentarer

 • Hei Vidar!

  Ta kontakt med oss på 612 00 612 så hjelper vi deg med å ta dette videre til montør. Vi holder åpent 08 - 20 hverdager og 10 - 14 i helger.

  Ha en fin uke,
  - Roger
  Roger Kundebehandler
 • Hei. Jeg har ikke nett fra igor. Vi kan ikke koble til wi-fi. Vi prove noen ganger gjore RESET ruter. Det fungerer ikke .Hilsen Tomasz
  Tomasz Mrowka
 • Hei Tomasz!

  Så leit å høre at du opplever problemet med nettverket ditt. I dette tilfellet må du ta kontakt med oss på enten telefon 612 00 612 eller innlogget live-chat via Mine Sider for at vi kan hjelpe deg å feilsøke problemet. Dette forumet er tiltenkt generelle tekniske spørsmål, og ettersom du har prøvd reset av router, er det ikke mer vi kan feilsøke uten at du tar kontakt med oss.

  Hilsen
  Hans-Petter Kundebehandler
Dette innlegget er stengt for ytterligere kommentarer.