HBO MAX

Er HBO max inkludert i det jeg har ifra før? Mailen som kom om dette så virker det som om det er tillegg for denne kanalen?
GUNN

Kommentarer

 • Hei Gunn,

  HBO Max erstatter HBO Nordic. Denne mailen skal i utgangspunktet ha blitt sendt til de som har valgt inn HBO Nordic (enten med poeng man kan velge valgfritt innhold med eller kjøpt som ekstra. Strømmetjenesten koster 40 poeng i kanalvelgeren. Det er også mulig å kjøpe tjenesten til en fast pris på 89,- i mnd.). Hvis du logger deg inn på Min Side kan du se i kanalvelgeren din om du har valgt den inn der.

  Ønsker deg en fin dag videre!


  Karoline
 • Hei!
  Jeg har ikke motatt noen e-post om innlogging til HBO max.
  Har aktivert gjennom altibox kanalvelger
  Men får ikke tilgang
  Erlend Andersen
 • Hei Erlend, 

  Du kan forsøke å velge HBO Max ut og inn gjennom kanalvelgeren på Min side. Det er viktig at du husker å trykke "lagre" mellom hvert steg.

  Husk å sjekke spam/søppelpost for å se om mailen havner der. Hvis du enda ikke mottar mailen, så kan du ta kontakt med oss på kundesenteret via innlogget chat eller på telefon 612 00 612.

  Ønsker deg en fin dag!
  Jørgen Kundebehandler
 • Hei. Som følge av TV2 bortfall, har jeg valgt HBOmax. Det er ikke tekstet på serier og filmer. Hvorfor?
  Solvår Dalbu
 • Hei Solvår,

  Er det via altibox-dekoderen du ser på HBOmax eller er det via HBO sin egen app? Hvis du ser via dekoderen vil jeg anbefale deg å forsøke følgende fremgangsmåte for å se om du får opp teksting; https://www.altibox.no/privat/kundeservice/tv/tv-portal/q22/innstillinger/velg-undertekster/

  Jeg ser også at HBOmax selv har lagt ut en brukerveiledning på hvordan man setter på teksting på ulike plattformer; https://help.hbomax.com/no-no/Answer/Detail/000001265

  Ta gjerne kontakt med vårt kundesenter pr telefon 612 00 612 eller pr innlogget chat dersom du har flere spørsmål. Kundeservice har åpent mandag-fredag 08:00-20:00, lørdag-søndag 10:00-14:00.

  Ønsker deg en riktig fin søndag!
  Karoline

Kommenter eller skriv et nytt innlegg

Ditt navn og innlegg er synlig for alle. Din e-post vises aldri offentlig.