Lyd

Lyden på tv forsvinner i fem sek.hver time. Det er irriterende ved nyheter, spørrelek og sport
Kjell Negård

Kommentarer

 • Hei Kjell!

  Så leit å høre at du opplever problemer med lyd på TV-en. Ettersom det kan være mange forskjellige årsaker til at du kan oppleve problemer med lyden på tv, anbefaler vi at du tar kontakt med oss direkte på telefon 612 00 612 eller via innlogget chat via Mine Sider. Jeg legger ved noen generelle tips du kan prøve for å se om dette løser problemet:

  Aller først så ønsker jeg at du foretar en strømstans av router og dekoder. Dette gjør du ved å trekke ut strømledningen på routeren og dekoderen, og la denne være frakoblet i 15-20 sekunder før du kobler den til igjen.

  Om dette ikke fungerer, anbefaler jeg at du prøver en fabrikkreset av dekoderen og routeren din. Dette gjør du slik: På baksiden av den trådløse routeren din er det et hull merket "reset". Finn en spiss gjenstand (f.eks. nål, binders eller kulepenn) og trykk inn knappen i hullet i ca. 10-15 sekunder. Routeren vil da resettes tilbake til fabrikkstandard.

  Videre må jeg be deg passe på at dekoderen er tilkoblet direkte til routeren fra oss, eventuelt dersom den kobles til en switch, så må denne switchen ha støtte for IGMP v2 snooping.

  Om ingen av disse tipsene fungerer, anbefaler jeg som nevnt at du tar kontakt med oss på telefon eller innlogget chat for et mer direkte feilsøk enn hva vi kan gjøre her på forumet.

  Hilsen
  Hans-Petter Kundebehandler
Dette innlegget er stengt for ytterligere kommentarer.