Min side

Hvorfor kommer jeg ikke inn på "min side"?
Yngve Hoholm

Kommentarer

 • Hei

  Det er vanskelig for meg å si akkurat hvorfor du ikke kommer deg inn på min side. Ta gjerne kontakt med kundesenteret vårt på chat eller ring telefon 612 00 612 for raskest mulig hjelp.

  Ønsker deg en fin dag 😀
  Jørgen Kundebehandler
 • Hei. Jeg har tidligere sendt en mail jeg ikke har fått noe respons på. Jeg ønsker å si opp mitt abonnement på fiber internett. Ventetiden på telefon er for lang, så ønsker kontaktes pr telefon eller mail ang bekreftelse på dette. Mvh Astrid

  Astrid Thon Johansen
 • Hei, Yngve

  Dobbeltsjekk at e-postadressen er skrevet inn korrekt. Det er denne som er brukernavn for innlogging til Min side. https://minside.eidsiva.net/pb prøv eventuelt å resette passordet via linken her.

  Ta kontakt med oss på 612 00 612 eller via chat for raskest mulig hjelp.

  Ha en fin dag,
  - Roger
  Roger Kundebehandler
 • Lurer på om dere hadde rett til å stoppe vm kampen på TV4 i går. Hadde kampen gått på Premier league kanalen hadde jeg kunnet skjønt det, men det gjorde den ikke. Skal dere  stoppe kampen på NRK i kveld også? Jeg er meget irritert. Dere er ikke redde for å miste kunder tydeligvis. Skal dere forsette å stoppe kamper på svenske kanaler? Det er jo Kanaler vi betaler for i kanalpakken. Blir dere styrt av TV2? Hvorfor det?
  vidar 🍷🥃🌹 kristiansen
 • Hei Vidar

  Det var en felles feil med TV4 kanalen i går, så vi har ingen styring over det som skjedde i går. Det er mange kunder som var berørt av dette. Vi sitter ikke på noen måte og stopper sendinger, det har vi ikke rettighet til. Vi ønsker ikke å miste kunder og hadde ikke funnet på noe som dette, da vi vet at det fører til misfornøyde kunder. Endelig svar er nei, vi blir ikke styrt av TV2.

  Ha en fin dag!
  Jørgen Kundebehandler

Kommenter eller skriv et nytt innlegg

Ditt navn og innlegg er synlig for alle. Din e-post vises aldri offentlig.