Til seneste kommentar

Rydding etter legging av fiberkabel Beitostølen

Hei, dere har de siste ukene gravd ned fiberkabel inn til hyttegrensa mi. Det er nå digre søkk der dere har gravd over veien inn til hytta og det ligger igjen noe ganske  store steiner på siden av veien inn til hytta. Snøen kommer snart og jeg vet at det kommer til å bli problemer med "søkket" hvor dere har gravd ned kabelen og at steinene som ligger igjen kommer til å ligge i veien både for brøytebil/traktor, men også biler som rygger litt ut på kanten av veien. Har dere noen mulighet til å fylle på med masse der dere har gravd ned kabel og tatt bort disse steinene som nå ligger utsatt til?
Dette gjelder Slåttestigen 9, 2953 Beitostølen.
Ella Camilla Dahle

Kommentarer

 • Hei Ella

  Vi kan dessverre ikke behandle henvendelser tilknyttet et abonnement her på forumet, grunnet strenge lover og regler rundt GDPR og personvern.

  Forumet er først og fremst en møteplass hvor vi og våre kunder kan utveksle tips og råd rundt generelle tekniske spørsmål.

  For å kunne hjelpe deg med denne henvendelsen, kan du kontakte oss på telefon 612 00 612, ta kontakt med oss på vår chat tjeneste på våre hjemmesider, eller sende oss en e-post til privat@eidsiva.net.

  Ha en fin dag!
  Jørgen Kundebehandler

Kommenter eller skriv et nytt innlegg

Ditt navn og innlegg er synlig for alle. Din e-post vises aldri offentlig.